Stolová hra Obchodné reťazce

Rozlozena hra obchodne retazce speniazmi a prislusenstvom DOWEL.SK
Velka krabica zatvorena predna strana Obchodne retazce - DOWEL.SK
Otvorena krabica s hracim planom peniazmi a zetonmi v hre obchodne retazce DOWEL.SK
Rozlozena stolova hra obchodne retazce s kartickami a s príslušenstvom
Velka krabica znak exkluzivne prve vydanie hry obchodne retazce DOWEL.SK

Princíp hry:
Hráči získavajú populačnú dotáciu, každým kolom a následne môžu investovať do podielov firiem a vytvárať si vlastne reťazce alebo aj holdingy viacerých hráčov. Avšak musia myslieť aj na služby, ktoré poskytujú ich firmy za ktoré sa platí. Hru môžu ovplyvniť ako hráči tak i hracie kartičky. Je možné ak niekto vyhrá a bol aj bankárom  môže vytvoriť nove pravidlo. Vyhráva najbohatší hráč.
Stolová hra Obchodné reťazce je samostatne hrateľná verzia vekovo určená od 12 do neobmedzeného veku, ale dokážu ju hrať i menšie deti ovládajúce matematiku, alebo im poslúži ako vhodná didaktická pomôcka sa ju naučiť. Počet hráčov je 4-6.
Hra je unikátna aj z hľadiska možnosti prepojiť si navzájom dve alebo aj viac hracích plôch, a tak si môžete s rodinou či známymi vychutnať svoje obchodné zručnosti. Hru ovplyvňuje náhoda ako aj hráči zapojení do hrania, ktorí vám vedia sťažiť vašu cestu za úspechom.
Preto využívajte všetky možnosti ku dosiahnutiu svojho obchodného cieľa a nakoniec si splníte aj svoj tajný cieľ, ktorým sa my riadime: Hrou k podnikaniu.

Hracia plocha je rolovateľná a vodou čistiteľná, takže si ju udržíte vždy v čistote. Figúrky a žetóny sú z plastu, okrem malých žetónov, tie sú z dreva.

Nezabudnite, ku každej hre vám pribalíme certifikát k prvému vydaniu hry s vaším menom. Hru samozrejme môžete aj darovať a preto k objednávke pripíšte aj meno dotyčného obdarovaného, na ktorého bude vystavený certifikát. Za túto cenu získate hru aj s certifikátom a navždy to bude vaše. Platí len do vypredania zásob.
Balenie obsahuje: figúrky, hrací plán, hraciu plochu, zrolovanú, peniaze, žetóny, hracie karty a kartičky podnikov.

Cena 60€

O čom je hra

Príbeh sa začína na  ŠTARTE, kde získavate svoj prvý príjem a môžete ho ľubovolne použiť na nákup podielov vo firmách, ktoré budete mať možnosť kúpiť. Samozrejme ak máte dosť hotovosti. Vaše investície sa vám vrátia a vy sa budete môcť ďalej rozširovať. V hre môžete rôznymi spôsobmi ovplyvňovať hru, vytvárať reťazce, spájať sa so spoluhráčmi do holdingov a život vám dokážu osladiť alebo oslabiť vašu pozíciu nielen protihráči, ale aj hracie kartičky, ktoré sú súčasťou hry. Záleží len od vašej predvídavosti a šikovnosti, ako dokážete tieto problémy vyriešiť. A ak budete veľmi úspešný, budete mať možnosť pozmeniť alebo doplniť pravidlá hry o niečo nové. Hor sa za novými zážitkami, obchodnými skúsenosťami a do novej a novej hry …